Wildlifereizen Reisadvies

Heb jij al een vakantie gepland staan, maar nog geen idee waar je naartoe wilt? Dan hebben wij  de perfecte optie voor jou: het Wildlifereizen Reisadvies. Waarbij we jou helpen om de perfecte reisbestemming te vinden. Mocht je een bestemming zoeken waarbij je ondergedompeld wordt in de natuur of ben je op zoek naar dat ene dier, laat ons je dan helpen met ons wildlife reisadvies. 

Normaal wanneer je een reisbureau of reisadviseur inschakelt regelt deze de hele reis voor jou, maar zo werkt het hier niet. Wij vragen slechts een klein bedrag en helpen jou daarvoor met het vinden van de perfecte vakantiebestemming. Bij ons houdt je dus alles zelf in de hand. Je bepaalt zelf waar je naartoe gaat, waar je slaapt en welke activiteiten je boekt. Uiteraard krijg je met dit wildlife reisadvies wel tips over de gaafste accommodaties en activiteiten, maar jij bepaalt!

Waarom kiezen voor een Wildlifereizen reisadvies? Wij zijn al in zo’n 50 landen geweest en kunnen je dus adviseren voor plekken over de hele wereld. Bijna al deze bestemmingen bezochten wij op zoek naar wilde dieren, zo gingen wij op zoek naar bruine beren in Slovenië, ontdekten wij de jungles van Azië en Midden-Amerika en gingen wij al ontelbare keren op safari in Afrika. Hierdoor kunnen wij jullie perfect op weg helpen. Ook wanneer we niet bekend zijn met een bestemming weten we precies waar we moeten zijn voor de juiste informatie en kunnen we je nog steeds goed helpen. 

Hoe werkt het WildlifeReizen reisadvies?

Wij bieden twee pakketten aan, het standaard Wildlifereizen reisadvies en het Wildlifereizen premium reisadvies. Bij beide wildlife reisadviezen krijg je een vragenlijst die je op voorhand in moet vullen, zodat we ons goed voor kunnen bereiden op het gesprek. Daarna volgt er een digitaal of telefonisch gesprek van 30 minuten. Tijdens dit gesprek komen we tot jouw perfecte vakantiebestemming. Binnen drie dagen na het gesprek ontvang je nog online informatie over deze bestemming en krijg je tips voor drie schitterende verblijfplekken, Kies je voor het premium reisadvies dan ontvang je binnen vijf dagen een uitgebreide reisopzet inclusief accommodaties en eventuele activiteiten. Voor het standaard WildlifeReizen reisadvies betaal je €29,95 en voor het premium reisadvies slechts €49,95. 

Wildlifereizen reisadvies
Wildlifereizen reisadvies premium