De reisplanner van Hip en Hot

Review: De overzichtelijke reisplanner van HipenHot

Table of Contents

De reisplanner van HipenHot

De handige reisplanner van HipenHot is een musthave voor iedere avontuurlijke reisliefhebber die graag zijn eigen reis plant van A-Z. Op deze planner kan je alle relevante informatie kwijt voor jouw volgende reis. Zo heb je de mogelijkheid om per dag op te schrijven wat je wilt zien, wat je op de bestemming kunt doen, waar je lekker kunt eten en waar je overnacht. Verder is er op de reisplanner ruimte voor een paklijst, je budget, belangrijke websites en extra notities. Hierdoor krijg je snel en makkelijk een volledig overzicht van jouw reis per week. 

De reisplanner is een A3 formaat kladblok met 50 velletjes. Per kladblok is er ruimte om één week te plannen (of 7 verschillende locaties te plannen). Doordat de reisplanner bestaat uit meerdere velletjes is het mogelijk om verschillende reisplanningen met elkaar te vergelijken en van daaruit een goede keuze te maken over welke optie het beste past. 

Reisplanner van Hip en Hot

Onze ervaring

Voor ons bij Wildlifereizen en onze avontuurlijke reizen die wij vaak helemaal zelf plannen is de reisplanner van HipenHot een uitkomst. Hierdoor kunnen wij snel een overzicht krijgen van wat we waar kunnen doen, zodat we snel een definitief reisschema kunnen maken. Alle informatie die je nodig hebt kun je kort en bondig kwijt, waardoor je alles in één oogopslag kunt zien. Normaal hebben wij veel verschillende word bestanden en papiertjes, wat nu niet meer nodig is. 

Interesse gekregen? Bestel de reisplanner hier!

* Bij wildlifereizen.com maken wij gebruik van affiliate links. Als jij iets via een link op onze website koopt krijgen wij daar een klein percentage over. Wees gerust het kost je niks extra!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deel dit artikel via sociale media
Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Ontdek meer van Wildlifereizen
Uitzicht over Singapore vanuit een van de mooiste natuurparken van Singapore
Natuur in de stad: De 5 mooiste natuurparken van Singapore

De 5 mooiste natuurparken van Singapore Wie aan Singapore denkt zal niet direct denken aan natuurparken vol wildlife. Deze kleine stadstaat, ter grootte van de helft van de provincie Utrecht, mag dan wel vol staan met hoge flatgebouwen,  maar het behouden en verbeteren van de natuur heeft altijd hoog op

Twee leeuwen in het moremi game reserve. De leeuw is onderdeel van de Afrikaanse big 5
De Afrikaanse Big 5: waar moet je zijn om ze te vinden?

De Afrikaanse big 5 De Afrikaanse big 5, een term die eigenlijk afstamt uit de jacht, is inmiddels aardig ingeburgerd bij toeristen op het Afrikaanse continent. Waar deze term oorspronkelijk stond voor de vijf gevaarlijkste dieren om op te jagen in Afrika, zijn dit nu de dieren die iedereen wilt

Uitzicht van Hermaness national nature reserve. Natuur op de Shetlandeilanden
Wat zijn de kosten voor een vakantie op de Shetlandeilanden?

Wat zijn de kosten voor een vakantie op de Shetlandeilanden? Voordat wij op reis gingen naar de Shetlandeilanden zaten wij met één grote vraag: Wat zijn de kosten voor een vakantie op de Shetlandeilanden? Een afgelegen eilandengroep, die hoort bij het Verenigd Konikrijk, dat moet bijna wel heel duur zijn.

Eén van de vele vuurtorens in Schotland
Natuur op de Orkney-eilanden

Natuur op de Orkney-eilanden De Orkney-eilanden, een archipel ten noorden (en onderdeel van) Schotland. De Orkney-eilanden bestaan uit zo’n 70 eilanden, waarvan er 20 bewoond zijn. Het grootste eiland wordt Mainland genoemd en daarop wonen veruit de meeste van de 22.500 duizend inwoners.  De vruchtbare grond op de eilanden in combinatie

Lonely Planet's Ultieme Reisplanner
Review: Lonely Planet’s Ultieme Reisplanner

Lonely Planet’s Ultieme Reisplanner Lees hieronder een nieuwe review op wildlifereizen.com. Een relatief nieuwe rubriek waarvoor we vaker artikelen gaan schrijven. Een artikel over een product dat wij zelf gekocht hebben, welke wij zeer de moeite waard vinden, of juist iets waarvan wij vinden dat je het beter niet kunt kopen.