Wildlifefotografie workshops

Wildlifefotografie workshops

Bij WildlifeReizen staat alles in het teken van wildlifefotografie. Deze passie breng ik heel graag op jullie over. Als ik terug kijk naar mijn wildlifefoto’s van jaren geleden, dan baal ik wel eens. Prachtige momenten niet optimaal benut, omdat ik te weinig kennis had. Na jaren van veel oefenen, maar ook veel boeken te hebben gelezen over wildlifefotografie heb ik veel praktische en theoretische kennis opgedaan. Deze kennis en mijn liefde voor wildlife(fotografie) wil ik graag met jullie delen door middel van gezellige en leerzame wildlifefotografie workshops. Heb jij altijd al meer met wildlifefotografie willen doen? Dan is nu het moment om een wildlifefotografie workshop te volgen. 

Wat krijg je als je een wildlifefotografie workshop boekt?

  • De wildlifefotografie workshops zijn altijd kleinschalig met maximaal 6 deelnemers. 
  • Een Powerpoint presentatie met daarin de basics van wildlifefotografie.
  • Een jaar lang mag je al jouw wildlifefoto’s insturen voor tips en tricks.
  • Een gezellige leerzame workshop waarin je veel leert over wildlifefotografie maar ook over de Nederlandse natuur!

Maandag 15 augustus 2022: Grofwildfotografie in Kroondomein ’t Loo.

Op maandagavond 15 augustus gaan we op zoek naar het grote wild op de Veluwe. We maken een wandeling over het prachtige Kroondomein ’t Loo en sluiten af met een bezoek aan één van de wildschermen op de Veluwe. Mogelijke onderwerpen zijn het wild zwijn, het edelhert en het ree. Wat en hoeveel we zien hangt volledig af van de natuur. Het zijn en blijven wilde dieren. Deze workshop start om 17.00 en zal duren tot zonsondergang.
Prijs €35 per persoon (min 3 en max 6 deelnemers)
Interesse? Schrijf je dan nu in via ons contactformulier!

wildlifefotografie workshops op de veluwe
Close up van een vos gezien tijdens wild spotten in Nederland

zondag 9 Oktober: Wildlifefotografie workshop in de Amsterdamse Waterleidingduinen. 

Deze excursie staat voornamelijk in het teken van het fotograferen van de prachtige damherten die op de Amsterdamse waterleidingduinen leven. Oktober is de maand van de damhertbronst, dus met wat geluk krijgen we burlende damherten te zien! In het gebied is wandelen buiten de paden toegestaan, perfect dus voor de natuurfotograaf. Naast damherten vliegen hier ook veel vogels en zien we soms konijnen of zelfs een vos. Deze workshop start om 08.00 en duurt tot het begin van de middag (12.00-13.00)
Prijs €35 per persoon (min 3 en max 6 deelnemers)
Interesse? Schrijf je dan nu in via ons contactformulier!

Wij zijn op dit moment druk bezig met de workshopagenda voor 2023. Mocht je vragen hebben dan horen we het graag!

Staat er voor jou geen geschikte datum tussen of wil je een privé workshop boeken? Neem dan contact met ons op via het contactformulier of via ons Instagramaccount