Wildlifefotografie workshops

Wildlifefotografie workshops

Bij WildlifeReizen staat alles in het teken van wildlifefotografie. Deze passie breng ik heel graag op jullie over. Als ik terug kijk naar mijn wildlifefoto’s van jaren geleden, dan baal ik wel eens. Prachtige momenten niet optimaal benut, omdat ik te weinig kennis had. Na jaren van veel oefenen, maar ook veel boeken te hebben gelezen over wildlifefotografie heb ik veel praktische en theoretische kennis opgedaan. Deze kennis en mijn liefde voor wildlife(fotografie) wil ik graag met jullie delen door middel van gezellige en leerzame wildlifefotografie workshops. Heb jij altijd al meer met wildlifefotografie willen doen? Dan is nu het moment om een wildlifefotografie workshop te volgen. 

Wat krijg je als je een wildlifefotografie workshop boekt?

  • De wildlifefotografie workshops zijn altijd kleinschalig met maximaal 6 deelnemers. 
  • Een Powerpoint presentatie met daarin de basics van wildlifefotografie.
  • Een jaar lang mag je al jouw wildlifefoto’s insturen voor tips en tricks.
  • Een gezellige leerzame workshop waarin je veel leert over wildlifefotografie maar ook over de Nederlandse natuur!

Er wordt op dit moment hard gewerkt aan de wildlifefotografie workshops kalender voor 2023. De locaties voor de wildlifefotografie workshops van volgend jaar zijn wel al bekend. De data willen we samen met geintereseerde selecteren. Pas al het minimale aantal deelnemers bereikt is, komen de specifieke dat  op deze pagina te staan. Lees hieronder dus snel waar wel volgend jaar allemaal te vinden zijn. Stuur ons bij interesse een bericht en dan komen we samen tot de beste datum!

Wild van wild: Wild fotograferen en spotten

Wild van Wild!

Wild van Wild is een compleet weekend op de Veluwe, met de nadruk op het fotograferen en spotten van wildlife. Het hele weekend stond onder begeleiding van mij en Mischa van Hikingviking. Eten, drinken, accommodatie en activiteiten zijn allemaal inbegrepen. 

Prijs €250 per persoon 
Datum: 07.07-09.07
Interesse? neem contact op via ons contactformulier!

Edelherten en wilde zwijnen fotograferen op de Veluwe.

Tijdens deze wildlifefotografie workshop wandelen we over de Veluwe en eindigen vaak bij een wildscherm.  Mogelijke onderwerpen zijn het wild zwijn, het edelhert en het ree. Wat en hoeveel we zien hangt volledig af van de natuur. Het zijn en blijven wilde dieren. Deze workshop start of met zonsopkomst of eindigt na zonsondergang. 
Prijs €35 per persoon 
Interesse? Schrijf je dan nu in via ons contactformulier!

wildlifefotografie workshops op de veluwe
Een burlend mannelijk damhert

Damherten (en vossen) fotograferen in de Amsterdamse waterleidingduinen.

Deze excursie staat voornamelijk in het teken van het fotograferen van de prachtige damherten die op de Amsterdamse waterleidingduinen leven. In het gebied is wandelen buiten de paden toegestaan, perfect dus voor de natuurfotograaf. Naast damherten vliegen hier ook veel vogels en zien we soms konijnen of zelfs een vos. Deze workshop start om 08.00 en duurt tot het begin van de middag (12.00-13.00)
Prijs €35 per persoon 
Interesse? Schrijf je dan nu in via ons contactformulier!

Camera-tweedehands

Siberische grondeekhoorns fotograferen in Tilburg.

In een aantal bossen in Tilburg leven Siberische grondeekhoorns in het wild. Deze dieren zijn niet alleen schattig, maar ook bijzonder fotogeniek. Tijdens deze wildlifefotografie workshop focussen we ons volledig op deze dieren. Zeg nou zelf, wie wil deze dieren niet fotograferen?

Geplande workshops 30 maart en 1 april. Voor beide dagen is nog plek!
Prijs €30 per persoon 
Interesse? Schrijf je dan nu in via ons contactformulier!

Siberische grondeekhoorn tijdens een wildlifefotografie workshop
Een wisent tijdens zonsondergang in de maashorst
wisenten in de regen

Grote grazers fotograferen in de Maashorst

In dit natuurgebied lopen taurossen, Exmoor pony’s en wisenten. We proberen ze alle drie te vinden en op de gevoelige plaat te leggen. Voor de wisenten moeten we wat geluk hebben, want deze leven in een omheind gebied, maar zijn vaak nog goed te zien en fotograferen van buitenaf. De excursie duurt zo’n 4-5 uur, waarbij we afhankelijk van hoeveel we zien lekker aan het wandelen zijn. 
Prijs €35 per persoon 
Interesse? Schrijf je dan nu in via ons contactformulier!

Padden, kikkers en vogels fotograferen in nationaal park de Groote Peel

Deze excursie staat voornamelijk in het teken van het fotograferen van de padden, kikkers en vogels in nationaal park de Groote Peel. Afhankelijk van de tijd van het jaar kan je hier de gewone pad, groene kikkers en zelfs heikikkers vinden. Ook de vogels die je hier tegenkomt hangt af van het seizoen. In de winter zie je hier nog wel eens klapeksters of zelfs kraanvogels. In het voorjaar kan je hier onder andere de blauwborst en dodaars spotten. Genoeg dus om te fotograferen!
Prijs €35 per persoon 
Interesse? Schrijf je dan nu in via ons contactformulier!

Parende gewone padden in nationaal park de Groote Peel
Bezoekerscentrum buitencentrum de Pelen

Staat er voor jou geen geschikte datum tussen of wil je een privé workshop boeken? Neem dan contact met ons op via het contactformulier of via ons Instagramaccount